Благотворителен концерт, в помощ на приюта за безстопанствени животни

   

Благотворителен концерт под мотото „Заедно творим добро”, в помощ на общинския казанлъшки приют за безстопанствени животни организират талантите от Общински детски комплекс „Свети Иван Рилски”. Той ще се състои на 13 юни (четвъртък) от 18:30ч. във Военния клуб.

В концерта ще вземат участие медалистите от КСТ „Роза”, които завоюваха девет отличия на приключилия наскоро Открит турнир и Купа „България“, Балетна формация „Дива Денс”, също отбелязала още един изключително успешен сезон, вокалните групи „Таке Five” и „Еуфория”, които бяха отличени на Националния конкурс за изпълнители на популярна песен „Една българска роза” и Спортен клуб по таекуондо „Кентавър” – Спортисти на годината за 2018-та на Община Казанлък.

С тази инициатива талантливите деца искат да насърчат добротворството и благотворителността към бездомните животни, да събудят отговорността на гражданите, да бъдат по-толерантни, да не се страхуват да осиновят куче от приют и да разберат, че единствения начин за овладяване на популацията на бездомните животни е отговорно отглеждане и кастрация, спазване на общинските наредби и закони.

Организатори на концерта са ОДК „Свети Иван Рилски” и фондация „Animal Hope Bulgaria – Kazanlak” , със съдействието на Община Казанлък.

Концертът е част от събитията, с които тази година детският комплекс чества своята 70 годишнина. Със събраните средства ще бъде подпомогната дейността на приюта, по обгрижването на неговите четирикраки обитатели.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com