Астропрогноза: Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари

   

14-15 юли – Венера е в хармоничен аспект със Сатурн. Това ще укрепи връзките и ще помогне да се установят трайни, приятелски или романтични контакти. В същите дни е възможно привличането на кармични брачни партньори.

Луната е в знак Лъв до 20:32ч на 15 юли. Всичко каквото правите, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Увеличават се амбициите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Подходящо е за благотворителни дела.

Подходящо време за дълго проветряване и миене на стъкла. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

3 лунен ден (започва в 07:24ч на 14 юли до 08:38ч на 15 юли). От гледна точка на енергията, 3-ти лунен ден е много мощен. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Може да се отдадете на работата си – полезен и плодотворен период. Добрите помисли ще донесат положителни резултати.

Ако през първите два лунни дни психологическите препоръки бяха сведени до култивиране на положителни емоции и светли душевни импулси, то на третия лунен ден трябва активно да се борим с отрицателните емоции и тъмните мисли. Отрицателните емоции сега биват усилвани неколкократно от енергията на Луната. Необходимо е да се отървем от тях, в противен случай ще отровят тялото и душата. Тяхното място е добре да се запълни от положителните мисли и положителното отношение към живота. Трябва да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност.

Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Чувството на ненавист днес пряко действа върху работата на черния дроб.

Препоръчват се повече движения, физическото натоварване дава изход на натрупаната енергия. Да се избягва пасивният начин на живот. Колкото повече енергия премине през човек, толкова по-здрав става, защото в този случай енергията насища и “измива” всяка клетка от организма.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Добре е водещата роля да поеме жената.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com