Арестуваха садиста Ангелин, измъчвал кученце в чакъл

   

Прокуратурата поиска арест, Районният съд в Казанлък разглеждане исканата мярка

Арестуваха мъжа, който за броени часове акумулира гнева на половин България, публикувайки зверства срещу животни във “Фейсбук”. Младият ром, подвизаващ се в социалните мрежи под името Angel Yliqanovf, се казва Ангелин и живее в една от махалите в Мъглиж, научи TrafficNews

Още късно снощи Районна прокуратура – Казанлък беше сезирана за жестоко видео, качено от мъжа в социалните мрежи. На кадрите се вижда как Ангелин се гаври с кученце – заравя го с чакъл, а след това започва да го блъска жестоко и да го хвърля в камъните. 

Садизмът и бруталното поведение на младежа са обективирани в няколко видеоклипа в личния му профил във социалните мрежи. Ангелин сам се хвали с нечовешките изтезания, които причинява на животни. Сред садистичните му подвизи попада и “обяздване” на крава. 

Късно снощи потребители на социалните мрежи започнаха да разследват откъде е родом мъжът. Създадена е и петиция “ПЕТИЦИЯ ЗА ИСКАНЕ НА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА И НАКАЗАНИЕ ЗА Angel Yliqanovf ЗАСНЕЛ НА ВИДЕО КАК УМИШЛЕНО МЪЧИ МАЛКО КУЧЕНЦЕ ЗА СОБСТВЕНО ЗАБАВЛЕНИЕ”. Само за няколко часа документът е подписан вече от над 5000 души. 

В него се призовава за използване на цялата строгост на закона срещу Ангелин. В момента съда разглежда поисканата мярка за неотклонение срещу Ангелин, а след това предстои прокуратурата да му повдигне обвинение. 

Вижте още тук:

Жестокост! Садист издевателства над куче, Фейсбук се организира да го търси На друго видео, качено от него, се вижда как прави опити да яхне крава

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com