Адв. Велина Стойчева (ГЕРБ): Няма да изключим хората с увреждания и децата със специални образователни потребности от обществото

   

„Ние от политическа партия ГЕРБ няма да изключим хората с увреждания и децата със специални образователни потребности от обществото. Ще продължим да работим в посока те да са социално интегрирани”, категорична е адвокат Велина Стойчева, която е кандидат за общински съветник от ГЕРБ – Казанлък от гражданската квота.

През последните четири години на територията на Казанлък бяха изградени три Центъра за настаняване на деца от семеен тип и едно Защитено жилище, с които значително се подобриха условията на живот на хората в неравностойно положение – деца и младежи над 18 години с увреждания. В тези центрове те получават възможно най-добрата грижа, така, че да не им липсва семейната среда. „Това постави началото на социализирането на тази така уязвима група от обществото”, коментира адв. Стойчева и подчерта задълбочената и целенасочена работа на Община Казанлък за разкриване на нови социални услуги и укрепване и разширяване на съществуващите.

„В лицето на кмета Галина Стоянова и нейния екип бе постигнато професионално и компетентно партньорство и взаимодействие със всички организации от неправителствения сектор в социалната сфера на територията на общината. Обръщам внимание, че за изграждането на Центровете за настаняване от семеен тип и Защитеното жилище са вложени близо 2,5 млн. лева. Това не е малка сума, но животът и здравето на нашите деца няма цена – той е безценен. Аз като общински съветник ще продължа тази политика и за напред”, категорична в адв. Велина Стойчева. Тя не подмина и факта, че през последните четири години Казанлък придоби нов облик и получи шанса да се равнява с големите градове в България, което означава, че видимите резултати са налице и то във всички сфери на обществения живот.

Гласувайте с бюлетина №19 на местните избори за кмет на община, общински съветници от ГЕРБ и кметове на кметства в община Казанлък на 25 октомври 2015 г. и видимите резултати ще са налице в цялата община!, призовава адв. Велина Стойчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com